Fa. P. Muntjewerf en Co

Breezand en omgeving Noord-Holland

Transport van jouw goederen met onze container auto's

Wij helpen bedrijven en particulieren al meer dan 150 jaar met: compostering en freeswerk, vervoeren van ladingen, graaf- en sloopwerk, zeven en meer.

Waarom Fa. muntjewerf?

Transport met M.A.N. containerauto's

Het transporteren van materialen en goederen is een cruciale schakel in vele processen. Of het nu gaat om bouwafval van een recent project, verse agrarische producten die naar eindverwerkers moeten, of essentiële grondstoffen voor je bedrijf, een betrouwbare transport is onmisbaar.

Daarom zijn wij er om jou te helpen met onze drie M.A.N. containerauto’s. Deze krachtpatsers zijn speciaal uitgerust om diverse ladingen efficiënt en veilig te vervoeren.

Wat je van ons kunt verwachten:

  • Diverse ladingen: Van bouwafval en grondstoffen tot agrarische producten, we hebben ervaring met allerlei soorten transport.

  • Betrouwbaarheid: Onze M.A.N. containerauto’s zijn van topkwaliteit en worden regelmatig gecontroleerd en onderhouden voor optimale prestaties.

  • Deskundige chauffeurs: Ons team van chauffeurs is goed opgeleid, heeft kennis van de regio en zorgt ervoor dat je goederen veilig en op tijd aankomen.

Als je zoekt naar een betrouwbaar transport voor je goederen en materialen, dan zijn onze M.A.N. containerauto’s de perfecte keuze. Laat het zware werk aan ons over en focus je op wat je het beste doet!

Al 150 jaar dé partner voor compost, bemesting en transport

Wij zijn te bereiken voor alle zakelijke aanvragen!